maanantai 13. helmikuuta 2012

Jossakin todella hyvässä piilossa...

....on energia blogin kirjoittamisen suhteen.. Tuntuu, että koulu vie kaikki mehut, kun koittaa satsata tähän viimeiseen peruskoulu vuoteen. Kovan miettimisen ja hiuksien repimisien jälkeen olen saanut täytetty harjoitushaku-lomakkeen joka pitää virallisiin hakuihin asti, jee vihdoin ja viimein! Koulun jälkeen mennäänkin sitten tallille joka ei tunnu lainkaan rankalta ja jonne mennään hymyssä suin, mutta voi auta kun sieltä tulee. Alkaa kaamea väsymys ja lopulta sitä rohajtaa sänkyyn ajattelematta lainkaan, että hei minulla on se blogikin johon olen luvannut monta kertaa petraavani kirjoittelua, mutta ei. Olen ehkä maailman huonoin bloggaaja.
Koko viime viikon mittarissa pyöri vähintään -26 asteen lukemat ja vaatetta piti pukea sitten hieman  enemmänkin. Ponin liikuttelu oli pääasiassa käpsyttelyä ilman satulaa, mutta eilen (12.2.-12) pakkanen lauhtui -9 joka tuntui suorastaan helteeltä :D käytiin Hennan kanssa maastossa hieman yli tunnin ja Nipsu oli ihan täpinöissään. Kerran säikähti heinapaalia joka oli erään pellon laidalla, höpsö poni. Mutta muuten matka sujui täysin ongelmitta ja oltiin vielä kärkiparina. Käytiin laukkaamassa yhdellä rantatiellä jota ei ollut aurattu ja siinä kun päästi ponin laukkaamaan niin lumet vaan pöllysi. Hanki kuitenkin hidasti lopulta ponin vauhtia kun olihan sitä lunta melkein Nipsun mahaan saakka. Yksinkertaisesti onnistunut maastoretki, tuloksena väsynyt ratsastaja ja vuonohevonen.
Kuitenkin on vaan sanottava, että ei voi olla hienompaa hevosta! :)

1 kommentti:

  1. Oi ihana blogi, nyt vasta löysin tämän :) Aina yhtä ihanaa lukea tällaisista vuonoista! Käyppä vilkaisemassa meidän vuonon temppuiluja osoitteessa http://ourunlimiteddreams.blogspot.com/ :)

    VastaaPoista