maanantai 16. tammikuuta 2012

Liitokavio vai mikä se oli?

Lauantain valmennus jäi meidän osalta puuttumaan, sillä olin tuomaroimassa lentopallopelejä ja viimeinen peli alkoi juuri valmennuksen aikaan. Sainpahan koottua yhdet valmennusrahat lisää :D
Valmennuksen sijaan juoksutin ponia ja tehtiin maastakäsin juttuja, kuten seuraamisia jne.

Sunnuntaina oli aika pukea ponille päälle hiihtoratsastusvaljaat luultavasti ensimmäistä kertaa sen elämän aikana (?) ja Piia pääsi takapenkin paikalle eli roikkumaan kyydissä. Alussa Nipsu hieman katseli Piiaa kummissaan ja suksista tuleva suhina oli hiiiirmu pelottava, että piti ihan päristä. Todella nopeasti poni rentoutui ja lähdettiin kävellen rantatielle. Matkalle sattui pieni alamäki jossa Piia meinasi kiilata rinnalle ellei olisi harjoitellut laskettelua kuten itse sieltä takaa huuteli. Kun käännyttiin takaisin tallille päin ja otettiin hieman ravia ja poni käyttäytyi mallikkaasti. Laukassakin poni toimi ihan mukavasti, vaikka vauhti kiihtyi nollasta tuhanteen ihan tuosta vaan ja voi Piiaa joka koitti siinä vauhdissa mukana pysyä ja sanoi, että oli maisemat vaihtuneet melkoisen tiuhaan. Hyvin onnistunut reissu siis: poni käyttäytyi todella mallikkaasti ensikertalaiseksi ja säästyttiin sairaala reissulta. :D Ylpeä tuosta pienestä keltaisesta formulasta joka alkaa N:llä ja pisteet Piialle joka roikkui urhoollisesti pippurisella sisulla mukana!

Tänään maanantaina leikittiin truu koulutuuppareita ja ratsastettiin koulukiemuroita ilman jalustimia. Tehtiin mm. perus ympyroitä+voltteja, kolmikaarista, väistöjä, temmon muutoksia eri askel jne. En nyt jaksa sen tarkempaa stooria alkaa väkeltämään, anteeksi, mutta sen voin sano, että  nyt  jalat ja vatsalihakset huutaa hoosiannaa :D tehoreeniä molemmille kerrakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti