torstai 29. joulukuuta 2011

VUOS ja paljon muuta

En tiedä pitäisikö tässä itkeä vai nauraa. Kun saan tehtyä vaivalla jotain miitä on odotettu niin sitten ihana äitini tulee ja kaataa kahvit läppärille. Uutta konetta odoteltiinkin melkoisen kauan ja nyt on sitten uusi kone. Joten tälläkertaa saan syyttää tästä tauosta äitiäni.
Tällä tauolla on tapahtunut paljon.
11.12.2011 Tuli täyteen VUOS! Aika on kulunut ihan siivillä ja matka vain jatkuu.

Ollaan tehty perusjuttuja: maastoiltu, käyty tunneilla jne.
Käytiin Piian kanssa maastossa ja "tankattiin hevoset" Siis ratsastimme yhden huoltoaseman ohi metsäpolulle. Tarkoitus oli mennä rauhallista ravia eräällä metsätiellä jossa ei kulje lainkaan autoja. No hevoset hieman innostuivat ja ajateltiin, että mikäs siinä ja annettiin mennä. Oli todella huippureissu ja oli sen jälkeen kyllä väsynyttä hevosta ja ratsastajaa. Matkalla käveltiin erään talon ohi jossa ulkona oli lapsia vanhempineen. Yksi pieni poika huutaa pulkassa istuvalle pikkuveljelleen tai siskolleen, että "kato heppa,katokato!" ja se pikkuinen kääntää päänsä juuri väärään suuntaan, oli hirmu suloista mutta ei siinä tilanteessa voinut kuin tulla hyvälle mielelle.:D

Viime viikon valmennuksessa sain maistaa kentän lunta. Otettiin alkuverkkaa ja ravasin Terhin (valmentajan) ohi katsellen ponin kaunista harjaa (jota on mukava tuijotella) enkä lainkaan huomannut kun Terhi huitaisi käsiään meitä kohti ja viuh sitten oltiinkin jo maassa. Nipsu teki äkkikäännöksen eikä tällä tasapainolla ja harjaan tuijottamisella selässä pysytty.

Eilen (ke 21.12) oli myös valmennus jossa tehtiin paljon väistöjä ja käännöksiä. Ja hissikevennystä joka todellakin otti kunnon päälle. Poni käyttäytyi mahtavasti ja saatiin vinkkejä noihin miun ikuisiin ongelmiin joita on ratsastajan jalkojen kanssa. Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu, ja kuten Terhi sanoi, että joskus kehitys tuntuu menevän niinkuin rappuset. Joskus junnaa vain paikallaan, mutta joskus tulee myös nousukausi. Joten sitä nousukautta odotellessa.

Pahoittelen kuvatonta postausta, mutta ajattelin ilmoitella että hengissä ollaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti